Finisaje

Dinamic City

GRESIE SI FAIANTA PORCELANOSA

Gresia si faianta provenite din Castellon sunt des folosite in apartamentele cu finisaje de calitate. Numeroase vedete si personalitati din toata lumea folosesc produse Porcelanosa, dar si oameni care isi doresc sa se bucure de cea mai buna calitate atunci cand vine vorba de propriile apartamente. Materialele de inalta clasa asigura o folosire indelungata si rezistenta la uzura in timp, si astfel puteti beneficia de un raport pret-calitate de exceptie.

USI INTERIOARE FILOMURO

Pentru un design minimalist in ton cu tendintele, usile interioare cu toc ascuns sunt perfecte. Din ce in ce mai multi oameni aleg sa mearga pe mana designerilor de interior si a arhitectilor, preferand un stil minimalist pentru casele lor. Usile se intind pe toata inaltimea peretelui, iar tocul nu intrerupe armonia liniilor si a spatiului din apartament.

OBIECTE SANITARE ROCA DESIGN

Am ales pentru apartamentele noastre obiecte sanitare elegante, realizate din materiale de inalta calitate care au fost, de asemenea, premiate pentru design-ul lor, Roca Design. Astfel, puteti beneficia de o calitate si design de lux la un pret convenabil. Acestea fiind detalii care aduc plus valoare si personalitate proiectului.

PARCHET EGGER

Pardoseala are o influenta decisiva asupra aspectului incaperii. De aceea am ales pardoselile de la EGGER care conving prin calitate si design, lider pe piata europeana in domeniul pardoselilor pe baza de lemn.

PLACARE CU MARMURA

Placarea casei scarii si a treptelor va fi executata cu marmura.

TAMPLARIE

Tamplarie exterioara din PVC cu geam tripan, marca Salamander.

CENTRALA PROPRIE

Centrala proprie de apartament marca Immergas - centrala cu condesare, care asigura un consum de gaz cu pana la 30% mai redus decat cele standard, avand astfel un randament mult mai ridicat si, nu in ultimul rand, sunt silentioase.